Om Casalogic – Enterprise Linux og IT løsninger
  • Vores adresse
  • Korskildeeng 4, 2670 Greve
  • Åbningstider
  • 08.00 - 16.00

Om Casalogic

Centralt beliggende på sjælland, blot 20 minutters kørsel i bil fra København, ligger Casalogic A/S.

Man kan sige, at Open Source “ånden” ligger dybt i alle medarbejderne, som også kender og bruger Open Source Communitiet.

Som Red Hat Premier Partner og Novell/SUSE Partner gennem mange år, har vi en unik viden om installation, drift og vedligeholdelse af Linux i Enterprise miljøer.

Den viden bringer vi i spil, når vi etablerer den optimale infrastruktur i din virksomhed.

Casalogic kan deles op i to grene, “Enterprise Linux/ Casalogic Infrastruktur” og “softwareudvikling – SAAS/ CUBS”.

Casalogics Infrastrukturgruppe arbejder med, og er kompetente inden for et meget bredt og varieret område. Her kan nævnes arkitektur, installation og support af Linux baserede IT løsninger, deployment, fejlfinding, optimering og overvågning samt web-caching, databaser og Java servere.

CUBS er et binavn til Casalogic, som udvikler fuldautomatisk forbrugsafregning til forsyningsvirksomheder, kan du læse mere om nedenfor.

Anmeldt til Erhvervsstyrelsen, som et binavn til Casalogic A/S (CVR 30545567), findes CUBS.

CUBS står for Casalogic Utilities Billing System og er et SaaS produkt til automatisk forsynings afregning. CUBS udvikles af Casalogic A/S, men markedsføres fra oktober 2016 under sit eget brand og virksomhedsnavn CUBS A/S.

Den klare opdeling mellem CUBS og Casalogics øvrige aktiviteter inden for Enterprise Open Source, gør det muligt for begge forretningsområder- og for virksomheden Casalogic, at skabe en klar profil, samt bringe og kommunikere et tydeligt budskab, til de markeder, som de to enheder, hver og især henvender sig til.

Vi gør meget ud af, hos CUBS og Casalogic, at have kunden i fokus!

Vi er stolte af og værner om vores kunder, som spænder vidt og bredt.

Det er kunderne der driver værket, og vi ved at vores og jeres services er forbundet.

Vi tror på, at det er den gode dialog og den professionelle løsning og tilgang til opgaven, som skaber glade og tilfredse kunder.

Vi har og har haft fornøjelsen af at hjælpe vores kunder, store som små, offentlige som private i alle de nordiske lande.

Vi brænder for Open Source løsninger, og vi mener det!